Hjääääälp av alla mammor!!!

Moot 2008-08-01 19:29 (7 kommentarer)
Herregud i min soffa sitt en blyg och tyst 9 åring.. nämligen min kusin. Hon har bett att få bo hos mig.. men hon säger inget. Jag frågar och frågar och får bara till svar.. ett blygt "vet inte". Tog med henne till affären så hon skulle få välja precis vad hon ville. Men fick bara till svar "vet inte". Ah jag blir helt snurrig. I morgon skall vi tillbringa dagen på Gröna Lund. det kanske blir bättre?

Annars var det en sjujädrans dag. Kvartalsrapporten skulle ut och VDn (min chef) slutade med omedelbar verkan.... snyft.

Over and out

kicko

Hon kanske borde ha levererats med enklare bruksanvisning? Vad har hon för intressen? Om man får pyssla med nåt man verkligen gillar brukar man glömma att vara blyg. Annars släpper det nog när hon känt in situationen lite.

2008-08-01 21:00:32

Moot

@Kicko: God knows... jo hon dansar.. lite svårt att få henne att dansa i mitt vardagsrumt. Bruksanvisning hade varit att föredra. Nu sitter hon klistrad framför Madicken och verkar vara nöjd. Tack Astrid Lindgren!! Låt henne bara inte bli ledsen när hon skall sova i kväll...

2008-08-01 21:11:35

kicko

Hon kanske är en sån där unge som är nöjd med att följa med snarare än styra, och mest känner press när du frågar vad hon vill..? Testa med att lägga fram förslag som "Åh, kom så gör vi..." eller "Ska vi..." med entusiastisk röst och kolla vad responsen blir.
Jag blir lätt galen på såna "vet inte"människor, oavsett ålder... det är så svårt att känna att man kör över dem bara för att de inte säger vad de vill, tycker jag.
Tummar för att nattningen går bra, och Grönan blir säkert toppen!

2008-08-01 21:35:03

Moot

Jag meee.. man vet inte om dom är nöjda.. jag hoppas det. Vi ringde just hennes föräldrar och då lät hon glad och sa att jag hade köpt henne ett nytt nagellack och att imorgon skulle vi locka håret innan vi gick på grönan... så jag hoppas det är ok. Sitter vaken tills hon somnar. Hoppas det inte regnar så mycket att lockarna försvinner imorgon.... ahhh det är jobbigt att vara barnvakt.. men kul :-)

2008-08-01 22:24:56

Tintomara

Baka brukar alla ungar gilla!

2008-08-02 00:40:01

Pinklady

Hm, jag är ju inte mamma men hon verkar trivas bra i ditt sällskap annars hade hon ju inte önskat att få bo hos dig. Det viktigaste är kanske att ni är tillsammans och inte så mycket vad ni gör? Jag själv tyckte att det var jättekul att vara med min morbror när jag var nio. han var ungkarl och visste inte riktigt hur han skulle roa mig. men jag hängde med på hans aktiviteter - bilrelaterade - och bjöds på pizza och var jättenöjd.

2008-08-02 16:18:08

vajl

Nån annan gång när du har'na kan du träffa Pocks, som du ju tycks umgås med ändå, dra med Jazz som ju känner P, och så min sockersmula, som brukar träffa Jazz, för att Jazz behövde en barnkompis och tyckte mitt socker var rolig. Rolig ÄR hon, men allt annat än blyg, och det är inte tyst många minuter. Kanske ongarna kan balansera varann tänkte jag? ;)

2008-08-02 22:21:08


Info
Namn
Moot
Född
-
Hemstad
Norrort
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-07-06
Antal texter
851
Övrigt
Valspråk

I have tasted the flavours of life and it sure aint vanilla!