Mamma Mia, jag är såld

Anni 2008-07-31 23:03 (3 kommentarer)
Alla möjliga människor har sagt till mej att Mamma Mia-filmen är fantastisk. Själv har jag varit lite tveksam till hela konceptet.

Jag växte upp med ABBA-skivorna och är allergisk mot remakes, när nån lägger på discobeat och gör sämre versioner av gamla favoritlåtar rent allmänt, och ABBA - jag menar - det är ju HELGERÅN! Säj bara A-teens och jag får kräkreflexer.

Dessutom är jag inte mycket för musikaler, där folk helt plötsligt brister ut i sång mitt i alltihop. Det brukar lätt bli lite konstlat.

Men så vet jag att mamma pratat om att hon ville se musikalen för många år sen, men sen blev det aldrig av. Så hur som helst gick jag iväg och beställde biljetter till hela familjen och ikväll var vi där och såg den.

Jag skrattade högt, jag grät och blev totalt uppslukad, det var allt annat än vad jag väntat mej och nu sällar jag mej till skaran - GÅ OCH SE DEN!

Jag skriver inte mer nu - jag vill inte avslöja för mycket, men Meryl Streep kan sjunga! Och jag sitter fortfarande här och ler åt avslutningen...

Moot

Jag känner som du.. men det går längre tillbaka i tiden när min fina far stolt informerade mig om att han hade finfina biljetter till musikalen i London. Jag bodde själv i england och var så trött på att ABBA spelades titt som tätt... men om jag blev glatt förvånad. helt suveränt. Jag såg även filmen för några veckor sedan och man blir bara så där fånigt glad :-)... helt oslagbart när Colin Firth brister ut i sång. Snacka om att se generad ut.

2008-07-31 23:09:24

kicko

Jag gillar varken ABBA eller musikaler så jag måste påstå att jag inte riktigt känner mig som målgrupp för filmen... (däremot kom jag mig för att äntligen se Anton Corbijns Control förra veckan och DEN var helt klart min kopp med te. =) )

2008-07-31 23:36:29

Moot

@Kicko: Control står högt på min "önskelista". man blir inte besviken alltså?

2008-08-01 11:51:24


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!