Kränkt och förbannad

Moot 2008-07-23 08:16 (4 kommentarer)
Hade en lapp i morse i min brevlåda när jag kom ut från duschen. En granne som bad mig ringa då "något fattades i mitt källarförråd". Ehhh utpressning tänkte jag (jodå jag har vild fantasi).

Visar sig att han i natt hade hört något och tittat ut genom sitt "titthål" och sett en kille från huset springa iväg med en golfklubba. Alltså... han hade lirkat ut en 10 år gammal golfklubba från mitt förråd.. ingen större förlust för den var redo för tippen. MEN DET SPELAR INGEN ROLL. Det här gjordes av en ungdjävul från mitt hus (ursäkta svordomen) och han visste vem det var. Det är en ny familj som har flyttat in som jag tycker har varit mycket knepig då dera ungar hänger som apor ut genom fönstret om kvällarna och det är ett herrans liv där inne. men jag tänkte att "jaja folk lever ju som dom vill"... FAN jag är så arg. skall man inte kunna ha sina saker där nere nu? Jag har nya vinterdäck som jag helst inte vill ställa i vardagsrummet (även om det vore trevlig med fler sittplatser).

Till saken hör nu att gubben där nere var SKITFÖRBANNAD för sagda familj har också lämnat sina sopor i trappuppgången så nu skall han ringa hyresvärden för han tror inte att dom har ett hyreskontrakt här... saken är den.. ATT DET HAR INTE JAG HELLER :(. Hyr i andra hand.. men jag sköter mig ju :-(. Detta kan alltså resultera i att jag åker ur min lya för att en skitig finnig tonåring tyckte att det var kul att sno en gammal golfklubba.

SUR SUR SUR

Anni

Kan du inte gå ner och klämma till ungen ifråga och läsa lusen av föräldrarna som ett första steg? Så kanske ni inte behöver dra in hyresvärdar och annat otyg?

2008-07-23 08:31:27

Moot

@Anni: Jag törs inte :-(.. dom ser lite skumma ut. Gubben var så arg på dom i alla fall för det är med soporna så han skulle ringa. Har jag tur så kanske bara dom blir vräkta och dom kontaktar inte mig. Jag har i alla fall ringt dom som har kontraktet där jag bor så dom är medvetna och dom trodde inte att hyresvärden skulle kontakta dem... "fingers crossed"

2008-07-23 08:37:05

Anni

Om inte annat kan du väl säja att du bara vattnar blommorna över semestern åt dina kompisar?

2008-07-23 10:08:01

Moot

Jo den var bra... det kan jag nog göra. jag håller tummarna att det inte händer något. JO att den andra familjen åker ut. Jag vill inte bo med busar :-(

2008-07-23 10:12:50


Info
Namn
Moot
Född
-
Hemstad
Norrort
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-07-06
Antal texter
851
Övrigt
Valspråk

I have tasted the flavours of life and it sure aint vanilla!