ah well

Corn 2008-07-20 23:58 (1 kommentar)
Min lilla brokiga familj och jag har sommar. Mamma är här och det är fint. Vi rensar ständigt bär, diskar, munhuggs, lyssnar på musik och bakar. Åh, vilken fröjd det är att efter ett enormt kräset barn ha fått ett som glatt äter allt, igår hummus och falafel, i dag tom ka gai. Fast jag säger förstås inte det till honom ("vad du är DUKTIG på att äta") men i hemlighet gläder jag mig eftersom det helt enkelt är lättare.

Stora pojken hade en kompis här halva dagen. De satt på trädäcket och lekte med lego, yrde upp i stegen i körsbärsträdet, dundrade nerför trappor, uppför trappor, in till farmor för glass, runt huset, ut och in, och så pratade de på sitt coola-men-ack-så-unga-sexårsvis förtroligt med varandra, dessa storasmå pojkar. Att vi har sån tur att vi har jämnåriga (nästan) kompisar precis nära trots att vi verkligen bor ute på vischan.

Och på eftermiddagen stuvade vi in hela packet i bilen och åkte till stan och såg Kung Fu Panda. Jag gillart, fett mycket. Sen åkte vi hem, åt tom ka gai utomhus, svängde ihop en bärkaka och sen tog vi varsitt djupt andetag, mannen och jag, jag har bokfört/betalat räkningar och han lagar gammelbilen, mor min gick in till mina svärföräldrar för att dricka lite whiskey.

naej, nu ska jag frysa in ytterligare lite sommar i form av den där vinbärskakan att ta fram när november kryper sig på.

annan

Även jag har en etta som är überkräsen och en tvåa som (iallafall oftast) käkar om inte allt så mycket. Och ja, det är väldigt väldigt skönt.

2008-07-21 21:15:02


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.