Kock och klädbyten

Moot 2008-07-14 14:10 (4 kommentarer)
När jag var liten så var jag ganska slö och slarvig.. eller jag uppfattades som det i alla fall. Det har senare visat sig att det berodde på en rubbning i sköldkörteln som gjorde att jag bara ville sova... Hur som det visste ju inte mina föräldrar då så det klagades konstant på hur slö och slarvig jag var. Sånt där hänger med som vuxen... så nu har jag panik för att någon skall tycka att jag är slö vilket resulterar i att när jag är hos mina föräldrar så står jag konstant redo att hjälpa till och vid middagsdax dukar jag, hackar sallad och hjälper med allt jag kan (om någon annan lagar mat). I går var det min tur att bjuda på middag. Jag skulle grilla kyckling och göra en risotto... dom som har gjort en risotto vet att det kräver sin man (kvinna) och konstant tillsyn. Vad händer då? Jo hela min familj sätter sig och tar en drink och äter chips och bara tittar på!!!! Jag trodde jag skulle bli tokig. HERREGUD.

Annars har jag bytt om säkert 10 ggr idag... måla en stund, byta om och sitta och läsa tidning och fika, oj nu kom solen fram - ut på bryggan och sola, måla en stund, åka och handla, laga mat.. etc etc. Helt galet...

Imorgon tar jag båten ut i skärgården för att hälsa på bror med familj. Jag längtar!!! Dom är avslappnade dom!!

Nu lät det som jag klagade... (och det gjorde jag nog). men för klarhetens skull - jag älskar min familj.. men ibland så...

Over and out!

Lisasan

Jisses, det här hade jag kunnat skriva! Fast jag är fortfarande "lat och slö", för jag får aldrig ordning på min medicinering. Men det är tokmycket bättre än de åren jag sov bort, så det är ju tur det i alla fall.

2008-07-15 02:35:19

Moot

@Lisasan: tihi...jag är fortfarande också "Lat och slö" när jag är för mig själv. Det är bara när jag är med familjen som jag står som i givakt för att ingen skall kunna klaga. Eländes elände..

2008-07-15 08:23:26

Jazz

Du får bli projektledare på dina middagar. Vänta inte och se vad de tänker ta sig till, utan börja direkt att dela ut uppgifter. På så sätt slipper du bli sur, arg, irriterad eller ledsen.

2008-07-15 12:45:51

Moot

@Jazz: tihi du har rätt... då hade dom blivit allt bra förvånade :-)

2008-07-15 22:34:42


Info
Namn
Moot
Född
-
Hemstad
Norrort
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-07-06
Antal texter
851
Övrigt
Valspråk

I have tasted the flavours of life and it sure aint vanilla!