söndagsrubrik här

Corn 2008-07-13 11:39 (3 kommentarer)
Det är söndag, huset är ganska välstädat, mannen och fyraåringen drog huxflux till kyrkan, sexåringen drog till farmor, kvar är jag. Synd att det är så mökigt här på landet att tidningen inte kommer på söndagar, så just idag, när jag skulle haft nytta av en fet DN, vid min frukost som bestod av kaffe och amerikansk äggsallad, så fanns det ingen. Jag ägnade mig åt ett Jan Berglin-album istället.

Häromkvällen kom svärföräldrarna hit och satt i kökssoffan ett tag, vi pratade strunt och ägnade oss åt lite kärleksförklaringar åt båda håll. Det var en väldigt fin stund. Jag vet att det är trendigt att basha kärnfamiljer men för mig som inte är uppvuxen i en är det fint att nu vara en del av en, alltså min man och hans familj. Och jag smuttade lite på whiskey, jag har alltid hatat denna dryck, men det kanske beror på att jag har velat ta KLUNKAR (som jag gör av all annan dricka), men man ska ju bara smutta. Då blir det fint.

Och tro det eller ej, men jag tror att jag har blivit en sådan där väderspåtant, jag får hiskeligt ont i händerna när det är lågtryck, och allra främst när det är åska. Det värker och känns konstigt. Jag tror att jag kanske ska börja sitta utanför affärn i byn, och skrocka lite om vädret, kanske bli känd och skaffa huckle. Vrida mina värkande händer och så kunde båtmänniskorna komma till mig och fråga om de vågar ge sig ut på sjön eller ej.

Baumbi

och jag får alltid sjukt ont i huvudet när det är åska och lågtryck på gång. tänk vilket team vi skulle bli!

2008-07-13 11:52:45

Corn

ja, det får jag också, alltid, men det var först igår det slog mig att jag även får ont i händerna. aj-aj-aj! :D Men ja, vi kan väl slå oss ihop?

2008-07-13 12:14:07

tori

*Tori och hennes gamla brutna tå sällar sig till gummorna på bänken.*

2008-07-14 18:09:22


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.