Köttbullar och regn

Anni 2008-07-08 10:45 (inga kommentarer)
Var och hälsade på en kompis igår. Hon har hyrt en stuga en bit härifrån och bor där en vecka. Jättekul att se henne igen - det var länge sen, för hon bor utomlands i vanliga fall.

Jag mötte henne och hennes son på stranden och körde hem dom. Just när vi satte oss i bilen kom en riktig åsk- och hagelskur och vi var SÅ glada att vi hann in i bilen. Nu vet jag att
baksätet rymmer både litet barn och stor uppblåst delfin...

Sen åt vi spagetti och köttbullar på inglasade altanen och hörde på regnets smattrande. Så mysigt, bara prata och dricka lite vin.

Sen klarnade det upp och vi gick ner till stranden. Krabborna ville inte bli uppfiskade, men det var en ljuvlig, fast lite kall, kväll. Hav och himmel!

Det blev lite mer vin och sen sov jag över. Gick upp tidigt imorse och åkte hem till jobb och vardag igen. Men det var mysigt uppe i vindskupan, fast det blev lite för få timmars sömn. Jag smög ut och lämnade dom andra sovande.

Nu väntar jag på en kollega som jag ska ha lunchmöte med. Ska försöka hålla ögonen öppna och se intelligent ut några timmar till.

Så mycket sommar och vänner och roliga saker att göra. Så lite tid och ledighet!

Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!