Min fina familj

AnnA 2008-07-01 11:00 (2 kommentarer)
Igår kom sambon med sina två yngsta barn på cykel till mig. Barnen hade packat lite kläder och varsin kudde på cyklarna för att kunna sova över. De tyckte 1,3 mil cykling räckte för en kväll :)

Vi hade en mysig kväll med fika och fotovisning. Äldsta dottern visade foton från sin resa med pojkvännen och hans familj. De reste till Danmark, värmland och Norge. En utflykt gick till Predikstolen i Norge, ett berg som många vandrade på tydligen. 5 timmar av vandring upp och ned. Hu, vad högt det var, fast vilken fantastisk natur och utsikt. Dimmiga berg, vattenfall längs bergsväggarna och branta stup. Det hisnade i magen bara jag tittade på fotona!

Imorse steg alla upp med mig så vi kunde äta frukost tillsammans. Särbon och barnen skulle cykla hem igen. Då ville yngsta dottern hänga på. Ja, då ville äldsta dottern också det. Till slut fick Lillebror också följa med. Så det slutade med att alla inklusive hunden skulle cykla hem till särbon. Alltså trampade de iväg i solen och jag fick köra till jobbet.
Det sved lite i hjärteroten kan jag lova. Jag ville också cykla iväg med familjen. Suck!

Nåja, bara 3 dagar kvar snart, sen är det semester. Och lönen, den blev klar igår, 1000:- till i månaden blev det. Det är okej. Inte klackarna i taket, men okej. Till hösten/vintern blir här omorganisation. Då kanske nya arbetsuppgifter stundar och en översyn av lönen igen i så fall.

Tjingeling!

Jazz

Okej med okej lönehöjning, schysst med familj på cykel.

2008-07-01 13:23:07

Heidi

Eg var på preikestolen for eit år sidan. Det kjennest mykje verre på førehand enn når ein er der. Det er veldig vakkert der.

2008-07-01 22:59:36


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007