Stilla

AnnA 2008-06-23 10:38 (inga kommentarer)
och lugnt har helgen förflutit. Den inleddes egentligen redan på torsdag em. Då gick jag tidigare från jobbet för att åka och titta på dotterns dansuppvisning på Kulturhuset i stan. Det var avslutningen på 2 veckors dansläger som hon deltagit i. Dansade gjorde de på en charmig utomhusscen på innergården. Där fanns några bänkar och ett träd som skänkte lite skugga i solen. De var duktiga och jag är glad att jag tog mig tid att åka dit.

Midsommar firades som den skulle med sill, nubbe och potäter. Utom jag då, som körde. Lekar som fånga boll i hink och kasta stövel blev nog barnens höjdpunkt. Vid halv elva kände jag att nu orkar jag inte vara vaken mer. Hem och la mig bums.

Sov till klockan tio dagen efter när dottern väckte mig, släpade mig upp halvelva.. Det var länge sedan jag sov långt upp på förmiddagen. Hela dagen var jag trött och sliten. Bestämde att vi skulle tillbringa helgen hos särbon. Jag hade ändå inte orkat göra någonting hemma.

Vi spelade lite spel, lagade mat och tog det lugnt. Först igår em kände jag att energin började komma tillbaka. Då tog vi en rejäl långpromenad mellan skurarna. Barnen följde med under lite protester. Fast när vi hittade både blåbär (ganska sura) och smultron (ljuvligt goda) så sken de upp.
Ville inte alls köra hem igår kväll. Jag ville fortsätta ha det lugnt och skönt.

Körde hem gjorde vi i alla fall till slut. Fick ett litet energianfall och städade kylskåpet. Så nu är där rent och fräscht.

Semester hallå??!! 2 veckor kvar. Jag har börjat nedräkningen...

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007