Göbbegöbbar!

Anni 2008-06-13 12:45 (1 kommentar)
Det brukade alltid min morfar säja, på riktigt bred göteborgska. Det skulle vara "göbbegöbbar" på tårtan när man fyller år. 98 år hade han varit i oktober, morfar, om han hade levt...

Igår vara jag på självplock och fick ihop 20 liter på mindre än en timme. Stora, fina, röda gubbar, alldeles solvarma. Sen åkte jag hem till mamma med hela härligheten och nu ska jag få tillbaka min del av skörden i form av syltburkar. Sommarlyx hela vintern!

Nu har jag just satt igång med storstädning på jobbet. Egentligen borde jag sätta ihop en fin rapport, men alla tankar bara studsar runt i huvudet och har ingen lust att fastna på papper ännu. Så jag kallar det ställtid och gör nåt med händerna under tiden.

Jag kan inte låta bli att reta mej på alla travar med papper i mappar som översvämmar hela skrivbordet. Så nu har jag börjat med att slänga allt gammalt i bokhyllan bakom mej, så jag ska få in alla nya papper från skrivbordet där. Det är bara ett problem - när papperen väl hamnar snyggt undanstuvade i hyllan hittar jag dom aldrig mer! Dom kommer att ligga där och samla damm i ett par år tills nästa gång jag får städdille och slänger dom...

Papper, papper, papper, papper, papper, papper! Vad gör jag för nytta i världen egentligen? Konsumerar en halv skog för att skapa ännu fler papper som ingen orkar läsa?!

Man kanske skulle bli jordgubbsplockare istället?

Jazz

Mmmm vad härligt med jordgubar

2008-06-13 15:57:28


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!