För mig själv

AnnA 2008-06-06 17:07 (inga kommentarer)
Jag har tagit en dag för mig själv. Bakom mig ligger konfirmation och tre studenter. För att ro iland detta har jag tagit ledigt från jobbet. Vilket inneburit att jag har stressat sjukt mycket för att hinna med någorlunda.

Igår blev det först att klippa särbon. Sen köra och handla stundentbuketter. Därefter hämta upp barnen från skolavslutningen. Köra till första utspringet 3-4 mil hemifrån när min systerdotter kom ut. Efter det tänkte jag bjuda döttrarna på lunch ute. Fast där sprack planerna lite. Det gick inte att komma fram i stan. Alltså fick vi nöja oss med hamburare på Max. Nåja, de var rätt glada ändå.

Hem igen och till nästa utspring. Eftersom jag bor väldigt nära gymnasiet fick jag lite tidiga gäster hemma först. Skönsjungande studenter och hm, ja en del då;) kortege och massor av fotande. Sen bar det av på studentfest. Lite ansträngt med även särbons exfru och släkt på plats. Jag är inte med i hennes fanclub kan jag ju säga. Men det var helt ok, och barnen var glada att det fungerade. När knotten började bli alltför närgångna körde vi hem.

Så idag har jag bara hämtat andan. Bestämde mig för att åka o bada och sola, själv. Gjorde en god lunch och fika på potatissallad, grönsaker, rågbröd med ost och gräslök. Till efterrätt fick jag kaffe och hallongrotta :)
En mjuk handduk och en god bok blev pricken över i. Det var riktigt underbara timmar!

Ha en fin nationaldag!

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007