litta

Corn 2008-05-19 13:49 (3 kommentarer)
Okej, jag vet att horoskop är larvigt och inte stämmer, men mitt senaste i Land (!) gav mig en tankeställare, för det är så DET ÄR:
"Du är påtagligt begåvad men på ett annat sätt än de du umgås med. Om du ser för mycket på andra effektiva personer i din närhet kan du förlora känslan för var du själv står och hur bra du egentligen är. Världen är ett pussel och du är en viktig bit som gör världen hel. Ägna dig åt dig själv och se hur saker och ting faller på plats."

Jag menar inte att jag är påtagligt begåvad men hej, jag är bra på en del saker men jag stirrar på superduktiga effektiva människor runtomkring mig och känner mig medioker, tänker att jag inte håller måttet och så vidare. Och att jag fuskar mig igenom saker och ting. Hela hela tiden.

Så. En liten tankeställare var det allt. För jag gör verkligen exakt så där.

Annars är det ju måndag, jag sov aslänge, sen ringde revisorn som sitter och deklarerar åt mig och bara "har du verkligen inga mer utgifter förra året? Det skulle ju varit bra..." och det blir en del restskatt, blä, men wth (what the heck), jag har ett rätt bra resultat och för att bättra på nästa års deklaration och skatteläge ska jag nu åka och köpa en skrivare. Right off the företagskonto.
Utan skrivare blir jag en ganska dålig företagare, jag hamnar efter med att skicka fakturor och jag glömmer en massa saker. Nu ska det bli bot och bättring. (OM jag hittar en skrivare, sist jag försökte kom jag hem tomhänt).

Imorgon åker jag till Västergötland och gör ett par jobb, bor på ett tjusigt stadshotell och lyssnar på tokrolig dialekt.

Över och ut.


Maria

Skaraborgska?

2008-05-19 15:00:39

vajlan

I få föfan ente magpömpa mäck, då blir jag ju nöckter!! Kan sakna västgötskan ibland...

2008-05-19 16:56:33

Anno

hahaha. Land.

2008-05-19 20:52:47


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.