Spretvisa associationer

Anni 2008-05-18 12:05 (inga kommentarer)
Igår gick jag ut på promenad och trodde det skulle vara skönt i solen. Men ack nej, det var motvind och iskallt och fullkomligt bedrövligt! Så jag gick vidare till gymmet och värmde upp mej där och sen stretchade jag ut varenda muskel tills jag blev alldeles euforisk. Det är en kick ändå, det där med strapatser, särskilt efteråt.

Sen tog jag en flaska vin under armen och drog hem till kollegan och vi frossade i oss räkor hela kvällen. Med rostat bröd och goda såser och hela balunsen. Efter det var jag så mätt så jag somnade i en hög i soffan framför videofilmen. Som jag bär mej åt!!

Imorse sov jag till 10. Dock med en liten paus i arla morgonstund när två ilskna skator (tror jag) hade värsta storgrälet utanför mitt fönster. Jag vill bara ha små söta talgoxar och koltrastar i närmaste trädet! Tror ni man kan sätta upp en skylt till fåglarna? En överkryssad skränmås? Eller en "obehöriga skator äga ej tillträde"?

Nej, nu ska jag skärpa mej, sätta på mej nåt anständigt och rulla iväg till affären och fylla mitt ekande kylskåp.

Igår snyltade jag lunch hemma hos föräldrarna. Pappa skrattade åt en grej jag sa och då insåg jag hur udda associationer vi har i min familj. Det var en sån där sak som ingen annan skulle fatta var kul. Men det var det, tycker vi! Det är lite mysigt det där, samhörigheten med dom man växt upp med och formats av. Mina fina päron!

Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!