Med rodnande

AnnA 2008-05-11 22:06 (inga kommentarer)
axlar och kinder sitter jag vid mitt köksbord. Helgen har bjudit på underbart väder, glada barn och mycket trädgård. Har precis målat tånaglarna i en aprikos/rosa färg. Kroppen är mjuk och fin efter ett oljebad, benen rakade och fötterna nyfilade. Sommarfeeling :)
Huset är tomt utan barn och jag saknar dem redan, fast det bara är några timmar sen de åkte.

Igår reste vi rosbågen över entrén. Det blev till och med bättre än jag trodde. Nu har klätterrosorna kommit på plats också. Förbipasserande grannar kommenterade spontant i positiva ordalag. Det känns roligt.

På lördagskvällen grillade vi och tog ett glas vin. Alla åt med god aptit. Under dagen var det för varmt för att äta något ordentligt, så det tog vi igen då. När det mörknat tände vi en massa ljus och lyktor sen satt vi och njöt av den ljumma luften med en kopp te på altanen. Jag är så glad över min altan! Den är inte lyxigt eller så. Men för mig räcker den länge. Vi kan sitta under tak och den känns ombonad med väggar på 2 sidor och en halvvägg ut mot trädgården.

Idag har vi fortsatt med staketet och sen jag har gjort en ny kant på det som ska bli ett rodendendronparti mellan de 3 gamla thujorna. En så länge står där bara en Cunningshams white. I kanten planterade jag en rad med hosta, en gul/grön varigerad sort.

Den yngsta dottern har varit hos en kompis och ridit idag, så det blev lite avbrott med skjutsar fram och tillbaka. Börjar ana ett spirande hästintresse hos henne. Inte så dumt tror jag.

Nu skall denna trötta kvinna gå och lägga sig. Nöjd efter en fin helg med man och barn.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007