Arizona

Corn 2008-05-04 20:32 (4 kommentarer)
New mexico overgick i Arizona och landskapet andrades. Hett som satan, aven om amerikanerna tycker att det ar lite kallt just nu. Landskapet blev mer western och lite mindre indianaktigt, sen kom vi in mot flagstaff som ligger vid foten av ett par snotackta berg. Dar var det helt fortjusande vackert, hog och klar luft och tjusiga sma alpliknande hus.

I new mexico var det nastan bara usprungsbefolkning, pa ett walmart i gallup var det jag och femtusen indianer som handlade. Jag kande mig lite udda. Och sen skaffade Flake kundkort pa supermarke5tkedjan safeway! Nu har vi medmerakort, ica-kort och safeway-kort. Hurra!

Sen akte vi uppat uppat uppat och nu ar vi vid porten till grand canyon, vi har just tagit en liten paus pa ett europeiskt-influerat fik med morkbla vaggar och amerikansk collegerock i hogtalarna. Har tog vi trippel espresso och snart aker vi in i parken.

Nyss pratade jag med pocksan i telefon och det var ack sa fint. Igar fotograferade jag korpar pa tva meters hall och sen en gronskimrande odla med gula fotter.

Okej, det var dagens flummiga uppdatering fran eder Corn.

ikapika

Det går ju inte att handla på safeway utan kundkort då blir det ju nästan dubbelt så dyrt. Jag handlade även en del på safeways internetshopp och insåg då Varför de hade de där korten.. ALLT jag någonsin shoppat fanns registrerat. I och för sig positivt när man webbshoppade för man kunde ju ta "det vanliga" men lite läskigt ändå.
Jag är för övrig grymt avis på er och planerar redan för vår usexpiditon... men det blir nog inte förrän nästa höst...

2008-05-04 21:39:02

hj

woooow!!!
fortsatt trevlig resa :-)

2008-05-05 06:05:03

Pocks

Åh det är så kul att läsa och jag ser SÅ mycket fram emot uppdateringarna!

2008-05-05 08:53:09

nina

Nu äntligen har jag tagit mig tid att kolla Google Reader och läsa ikapp. Tjoho! Härligt det låter med allt. Jag hoppas man får se massor med bilder sen! :D

2008-05-07 20:30:35


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.