Agneta Sjödin kan ju sjunga!

Anni 2008-04-18 21:16 (inga kommentarer)
Slötittar på Så ska det låta och är imponerad över att jag faktiskt känner igen nästan alla låtar. ;-)

Idag har jag bytt till sommardäck, baxat in och ut däck och när jag ändå höll på passade jag på att köpa jord och plantera om krukväxter.

Och så var jag hos optikern och försökte få ordning på det där med linser. Jag har egentligen för dåligt med tårvätska, men jag vill så gärna att det ska funka, för det är så praktiskt att ha linser på sommaren. Då kan man ha ett par coola solbrillor och bara putta upp dom som diadem i håret när man går inomhus. Det blev säkert omodernt för evigheter sen, men det funkar för mej.

Imorgon ska jag bjuda föräldrarna på lunch, men dom är så attans morgontidiga. Dom ville komma hit och äta vid tolv! Då har jag knappt svalt min helgfrukost. Jag lyckades förhandla mej till en timme till.

På söndag ska jag åka på semester. En vecka i Provence med en kollega och ett par kompisar till henne. Dom hade plats för en till, så jag hänger på. Vi ska låna ett hus mitt ute på landet. Det blir nog bra. Jag har inga särskilda förväntningar faktiskt. Det känns nästan synd att åka hemifrån nu när det äntligen börjar bli vår här. Men det är klart att det ska bli kul att se nåt annat!

Igår var jag ute och plockade vitsippor. Verkligen frossade i dom! Det är helt underbart, stora vita mattor under träden. Och idag såg jag ett körsbärsträd alldeles fullt av rosa blommor. Jag lovar, där fanns inte en enda knopp för ett par dar sen. Våren bara exploderar!

För övrigt har jag ikväll lyckats radera massa låtar från min mobil av misstag. Lyckades pilla in dom flesta igen, med en massa tid och tålamod som jag inte har. Jag fattar inte varför det ska vara så krångligt. När jag kopierar in låtarna på telefon-katalogen i datorn så finns allting där jag vill ha det, men när jag sen går in på mobilen har allt flyttat på sej.

Ja, det var den här fredagen det. Trött.

Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!