Spaad

Anni 2008-04-16 09:44 (1 kommentar)
Igår smet jag från jobbet lite tidigare och åkte med mamma till världens lyxigaste spa. Jag fick ett presentkort när jag fyllde år och nu var det dags att avnjuta det hela.

I början hade jag svårt att koppla av, hade fortfarande jobbet med mej dit och huvudet fullt med tankar, men det släppte sen.

Vi duschade, skrubbade, badade, plaskade runt, bubblade i bubbelpoolen, skrubbade lite till, bastade, duschade och skrudade oss sen i tjusiga badrockar. Det är rätt konstigt egentligen att gå omkring i denna tjusiga miljö iförd nåt så morgonrufsigt.

Sen tog vi en kopp nyttigt grönt te och satt och slappade i väntan på behandling. Soft musik i bakgrunden, doften av massageolja, stillsamt och rofyllt.

Det var så mysigt oxå att bara skrota omkring och småprata med mamma. Vilken tur att hon ville följa med. Det hade inte alls varit lika kul att vara där ensam!

Sen kom pricken över i:et! Behandlingen! Djupmassage, rejält knåd med massor av olja. Aaaah! Mmmmm! :-D Jag sov som en stock inatt och vaknade imorse och var fortfarande alldeles avslappnad!

Mamma blev inpackad i lera, ansiktsbehandlad och allmänt uppiffad! Hon var oxå mycket nöjd och vi satt kvar länge efteråt och bara vilade och höll på att somna där i våra sköna stolar.

Sen åkte vi hem och pappa fixade kvällsfika åt oss och vi bara satt där och blev uppassade, jag menar, då hade vi ju vant oss vid att bli bortskämda och lyxa omkring! Mer sånt!

Morris

Åh, så härligt det låter!

2008-04-16 18:28:44


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!