På utflykt med mamma

Anni 2008-04-05 22:14 (2 kommentarer)
Idag åkte mamma och jag med tåget till Göteborg och gick och shoppade hela dagen. En liten utflykt, bara vi, det var länge sen! Och jättekul! Min lilla mamma, hon är så go!

Först höll vi på att inte komma med tåget för det fanns bara en biljettmaskin och en låååång kö med puckade brudar framför som inte kunde bestämma sej och bara velade runt. Bra med bekräftelse via SMS ibland, konduktören var mycket förstående och godkände det som biljett.

Vi strosade omkring och tittade i affärer, reklamerade ett par skor och sen gick vi på kondis och åt räkmacka och pratade massa strunt, klokt och djupsinnigt om vartannat.

Mamma fick tag på ett par blusar (blå förstås) och jag köpte en väska och lite småsaker. Hittade en kjol oxå, men var lite obeslutsam, men jag undrar om jag inte ska ha den i alla fall.

Idag var en bra dag!

PS. JUBEL OCH FRÖJD! Jag kan skriva detta hemifrån! Jag har äntligen fått bredband och alla routrar och sladdar och annat otyg är på plats och jag har en trådlös liten USB-sticka som jag kan plugga in och sen är jag i kontakt med omvärlden!!! Hurra!

Tack vare Käraste vännens moraliska stöd per telefon och trots installationsguidens brist på pedagogik fick jag ihop det till slut! Det tog bara halva natten! Jag borde få nobelpris, minst! ;-)

Jazz

Minst!

2008-04-06 20:03:42

Vicky

Så fint!

2008-04-06 21:41:59


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!