Osteopat

Anni 2008-02-15 12:51 (4 kommentarer)
Jag var hos kompisens osteopat igår. Det var en spännande upplevelse.

Först fick jag stå, rätt upp och ner i bara underkläderna, medan han tittade ordentligt på mej. Sen fick jag ligga på en brits medan han höll i huvudet och vred det sakta, en millimeter fram och en annan millimeter tillbaka. Där låg jag och undrade när han skulle börja på allvar.

Men så efter en stund började jag känna hur det hände saker i kroppen. Ett lätt pirrande spred sej, känslor kom och försvann, spänningar släppte och utan att jag rörde mej så låg kroppen annorlunda mot underlaget.

Efter en halvtimme eller så fick jag ställa mej upp igen och det var så skumt. Hela kroppen hade en helt annan balans. Jag stod tyngre på fotsulorna och armarna hängde längre fram än vanligt. Dessutom hade värken i nacken försvunnit. Sen gick jag omkring hela kvällen hemma och rörde mej i slow-motion och tog djupa andetag bara för att det var så lätt att andas.

Undrar hur länge det håller i sej? Jag känner mej fortfarande annorlunda idag, men det känns mindre. Kanske har kroppen börjat vänja sej vid den nya hållningen eller så är jag på väg tillbaka till den gamla igen.

Jag har ingen aning om hur sånt här fungerar! Kanske är det bara hokus-pokus, men det kändes stor skillnad. Kanske är det så att man samlar på sig massa spänningar och att det är bra att nollställa sej igen ibland. Enligt honom handlar det om att kroppen läker sej själv när man tar bort obalanserna.

Snart är det helg! Solen skiner och jag vill gå ut och promenera! Ska bara jobba färdigt, sen rymmer jag!

Bonita

hmmm...synnerligen mystifikt. måste googla på osteopat

2008-02-15 15:45:32

morsan

måste googla jag också...

2008-02-15 16:16:44

Mea

Åh, jag skulle också vilja besöka en osteopat! Låter häftigt! :)

2008-02-15 17:43:36

morsan

Får nog leta upp en...

2008-02-15 21:32:23


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!