Tillbaka igen

Anni 2008-02-11 09:58 (3 kommentarer)
Det var ett tag sen jag var här eftersom mitt modem hemma går i snigelfart och jag inte var på jobbet förra veckan. Det är dumma doktorns fel! Han sjukskrev mej för allergi för att jag skulle undvika min arbetsmiljö. Jag försäkrade att det inte var jobbstress eller dålig ventilation som orsakade mina prickar, men han envisadas.

Resultatet blev att jag jobbade hemme förra veckan, med halvtids sjukskrivning och mindre lön, samtidigt som jag gjorde mer än heltidsjobb, fast utan tillgång till en fungerande dator. Jag kan säja som så - det gjorde mej inte MINDRE stressad, men jag hade bra möten och fick gjort det viktigaste och lyckades ta en sovmorgon.

Jag inser att jag faktiskt tycker jobbet är rätt kul ändå. Det är inte bara pliktkänslan som får mej att vägra vara ledig när jag inte känner mej sjuk.

Sen gick jag till en annan läkare som lyssnade på mej, undersökte prickarna ordentligt och såg att det inte var allergi utan en hudinflammation, så nu är jag friskskriven igen och knaprar antibiotika. Hur som helst mår jag mycket bättre och är pigg som en mört när jag väl fick slutat med Tavegylerna.

Annars är det fullt liv här. Jag försöker vara social och träna och ta vara på det goda i livet. Tjejkväll i gym, simpöl och bastu och mysfika efteråt, då är det bra i kropp och själ. Ett spontanbesök av ett par kompisar med semlor i högsta hugg är inte heller fel.

I lördags var jag hos en kompis och tittade på melodifestival och fick akuta rysattacker av en viss Europa-hyllare. Hur kan man vara så vedervärdigt dålig och vinna???! Och Kristian Luuk, vad håller han på med? Enda behållningen var ståupparen i pausen! Jag vet inte varför jag ens bryr mej om att titta.

Pearl

Vad skönt Anni att att du kom till en bra läkare. Hoppas nu att det mildras snabbt!

2008-02-11 11:03:59

Morris

Ja, toppen att du fick träffa en bra doktor! Tumhåll för att nya tabletterna hjälper! Kram.

2008-02-11 14:09:08

Vicky

Instämmer, jag med! Bort, bort alla prickar och besvär!

2008-02-11 16:13:30


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!