Min fredag

Corn 2008-02-08 18:55 (inga kommentarer)
Så ena gossen har halsfluss. I dag på vårdcentralen satt vi i en liten soffa i väntrummet och båda mina pojkar kröp upp på varsin sida av mig och så läste jag Bamse för dem. Gossarna var milda och söta och gosiga och sa roliga saker och jag såg hur en kvinna sneglade på oss/dem och log flera gånger om och jag blir lite stolt, lite mallig, för jag fattar ju att hon tyckte att mina barn var ADORABLE och sweet. Och min stora hade så ont i halsen att han nästan grät och jag grät nästan jag också eftersom jag vet hur det känns. Men sen fick han medicin och vi åkte hem och åt fil till lunch, och sen har det varit superslackerfredag hela dagen, jag har slumrat i soffan och så har vi tittat på Asterix och sen fick jag nog av tristessen och ville festa till min egen fredag så jag ställde mig att trilla köttbullar.
Halva satsen som vanligt, men halva med vitlök, oregano, spiskummin och chili i. Efter bryning i stekpanna åkte de ner i en form, täcktes med hemlagad tomatsås (sådan där långkokt) och färsk basilika, toppades med parmesan och mozarella och så SKJUTS in i ugnen. (Jag dreglar nästan när jag skriver det här, trots att jag redan har ätit maten i fråga).

Jag lånade ett glas vin av mina svärföräldrar, för det passar så fint ihop med mat som ovanstående. Barnen åt naturella köttbullar även om sexåringen med halsfluss faktiskt blev nyfiken på de pizzadoftande köttbullarna också.

Och nu kan jag rapa lite grann där jag sitter vid datorn och barnen tittar lite på scooby doo på tv:n och allt är fint, halsfluss och frånvarande make till trots.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.