JAHAJA!

Corn 2008-02-04 22:26 (1 kommentar)
Jaha, det här har varit årets vackraste dag, jag har åkt spark och kisat mot solen och mailat många viktiga saker och suttit i ett bra möte. Sen hämtade jag mina barn och var sådär fyrhändig och gjorde kolakakor samtidigt som jag panerade fiskfiléer i en massa olika frön, stekte fiskpinnar, kokade spagetti och gjorde linssallad. Sen nattade jag min treåring som sjöng vackert för mig och lade armen om min hals, drog en djup suck och somnade. Efter att jag sjungit tio sånger, naturligtvis. Jag har pratat i telefon med min mor, jag har pratat på msn med flera fina vänner, jag har grubblat på vänskap, jobb, LIV, och jag har läst mitt horoskop som sa att jag bara skulle få hälften gjort den här veckan. Hälften av vad jag borde göra. Det gav mig mycken ångest eftersom jag redan är lite seg. Men måndagen har bjudit på lite spark-i-rövan i form av energi, jojomen, och när min man kom hem från sitt jobb stod jag vid spisen och han var så kär och glad i mig, och det gör mig glad (och han var inte kär för att jag stod vid spisen, mind you).

Seinfeld (det är så många som stavar fel och skriver med ett T på slutet, vilket har gjort att jag förvirrar mig och tänker att det står fel när jag läser om Reinfeldt, och tänker att han heter Reinfeld, hur kul var inte DET DÅ?) säsong 6 är så jävla galet och bra.

I morgon ska jag dejta en kompis som jag inte har träffat på länge, jag ska ringa och boka jobb (JA! det är ett måste) och vara effektiv som fäen.

Ibland längtar jag efter en trea, en unge till, en bebis, eller ofta, men sen igår slog det mig igen hur jobbig all foglossning var och jag läste på nätet om folk som har fått permanent foglossning och då drog jag tillbaka nästan all min längtan. Jag blev rädd om mig själv och orolig och det var inte myslängtan längre.

I helgen åker jag kanske till stockholm. Jag och min sexåring (ja tänk! Om två veckor är han sex) ska göra stan osäker. Tror jag. Det beror på mina jobb.

Och nu har jag varit diffus länge nog, jag vill bara avsluta med att ni alla borde lyssna på Albert Hammond Jr. Klicka.

Pocks

Lockar! Sex år, den lille. Helt ofattbart.

2008-02-04 22:36:13


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.