Blandad kompott

AnnA 2008-01-21 10:15 (inga kommentarer)
Helgen gick i expressfart. Tjoff så var klockan 5:50 måndag morgon.

Jag fick i alla fall ordentligt städat på lördagen. Jag putsade där nere och tjejerna tog sina rum. Visserligen under lite protest, men det blev fixat. Nu kan man inte räkna tassavtryck efter Lillebror på golvet längre. Fast med detta vädret tar det bara någon dag innan det ser likadant ut.
Note to self, överväg kinesisk nakenhund nästa gång. Inga pälsbollar i hörnen, inga stora tassavtryck, inget lurvigt hår som drar in grus, grankvistar! och skräp :)

Städningen belönades med god mat på kvällen.
Fläskfilé, potatis i klyftor i ugnen med gott om olja och kryddor. Hemmagjort vitlökssås med oregano, mums! Dock inget vin, för jag skulle hämta dottern på kvällen som varit hos en kompis.

Söndag morgon började jag med att konstatera att datorn pajat. Eller rättare sagt, pekplattan har hängt sig. Reagerar inte på tryck, men verkar fastnat i till-läget. Alltså blir datorn helskum. Skit, skit säger jag bara. Har dåligt tålamod och ingen kunskap om sådana prylar. Får flirta med särbon och se om han kan klura ut något.

Barnen åkte med pappan vid lunchtid på besök hos hans släkt. Själv åkte jag med särbon och hans dotter till Ikea. Halva Skånes befolkning tyckte också att det var en bra idé. Det gick rätt bra ändå. Vi styrkte oss med kaffe och mandeltårta, sen gick allt mycket lättare ;)
Jag köpte Lack hörnbord åt dottern, att ställa hennes tv på. Det var allt, plånboken är tunn nu.

För övrig surfar jag hej vilt på spelkonsoler och spel. Funderar lite nogrannare på Wii alternativt PS2, väsentlig prisskillnad. PS2 kan ju också användas till mer känns det som. (tack för alla svar o tips tidigare)
Vi får se vad det blir.

Nu får jag nog göra lite jobb också.
Tjingeling!

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007