blandat rammel

Corn 2007-11-28 12:48 (1 kommentar)
Jag har mitt fula eksem och ser ut som en ringormsangripen kalv, lagom rödfläckig runt ögonen. Men jaja, jag jobbar på med min strålande dator (det är säkert datorns fel att jag har torr hud!) och igår gick jag in i en skoaffär i stan och fick syn på ett par skinnstövlar och de gick med nöd och näppe på mina feeeta vader så jag halade upp plånboken och köpte dem. Fast de var dyra. Jag ÄR ju ingen skomänniska som älskar skor, jag hatar dem snarare, men jag vill ibland kunna se lite vuxen ut och inte ha grymt spruckna dr martens eller skitiga converse när jag ska klä upp mig. Det är det jag har haft ju. Dr martens eller converse eller fotriktiga lantbrukarstövlar på med stålhätta.

Så. Men det känns ändå lite förbjudet och konstigt att ringa företagskontot och föra över stålar att köpa pjuck för. Fast jag får.

Och trots trött morgon har jag sen suttit hela förmiddagen och jobbat på tre olika grejer på samma gång och jag är ganska duktig och snabb. Faktiskt! Och sen kommer min man in och vi äter en vecka gammal moussaka, för det kan man när den är vegetarisk, trots att den har stått i kylen så länge. Till får vi varsin stor bit västerbottenost. Mums.

Och som den riktigt präktiga familj vi är spelar min man varje morgon "Soul meets body" på gitarr och jag sitter bredvid och sjunger till. Den passar till och med min röst! Akta er, snart börjar vi turnera. Med våra små barn iklädda gröna lederhosen av filttyg och med små tyrolerhattar på skallarna.

Doris

Inte Tyrol! Neeeeej! Grattis till fina stövlar!

2007-11-28 19:46:49


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.