Jag kunde ha varit på väg

Anni 2007-11-09 16:58 (3 kommentarer)
... till Stockholm nu, men det är jag inte. Istället sitter jag kvar på jobbet, mest för att jag är för trött för att komma iväg hemåt tror jag.

Det har varit alldeles för mycket på sistone. Stel i nacken, konstig i huvudet. Jag borde sova mer, gå och lägga mej i tid. Idag hade jag verkligen tänkt gå hem tidigare, skulle bara fixa tre små mail, men det tog hela eftermiddagen och jag är ändå inte klar än.

Jag var bjuden på fest i morgon kväll, i Stockholm. Ville gärna åka, men kunde inte ta ledigt, kunde inte bestämma mej, det blev jättedyrt med tågbiljett, så jag tänkte ta bilen. Nu lär det bli halka och snöstorm, så med bittert hjärta fick jag tacka nej. Det är ett klokt och förståndigt val - jag ska inte köra så långt i det här trötta skicket, men jag längtar, saknar!

Jag har varit på konferens i ett par dagar. Det är jobbigt att vara social hela tiden med folk jag inte känner. På vägen hem droppade jag in hos Bästisen och fick ärtsoppa & pannkakor, några goda skratt och nackmassage. Det är så trivsamt där!

Ikväll ska jag träna med andra Bästisen. Det behövs! Jag får inte bara lägga mej hemma och ge upp! Jag vill ju ha ett liv oxå. Om jag bara inte var så trött!

kicko

Det är snortrist att göra såna där förnuftiga val - men att stanna hemma låter som rätt sak att göra med väder och trötthet och allt!

2007-11-09 19:23:23

Bonita

Men nästa gång du kommer måste vi träffas. OK?

2007-11-09 19:40:58

Anni

JA! Bonita, absolut!

2007-11-12 15:46:21


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!