Full fart igen

Anni 2007-09-18 07:51 (3 kommentarer)
Det straffar sej att vara hemma och hosta. Nu ligger högarna och skriker på skrivbordet och jag jobbar, jobbar, jobbar!

Det är möten hela tiden, flänga hit, flänga dit. Allting är inte jättebråttom, men nånstans känns det som att det är lika bra att få det gjort direkt, för om jag skjuter upp det blir det bara mer att komma ihåg i slutänden.

Igår flängde jag iväg och skulle hinna handla innan affärerna stängde och precis när jag skulle rymma så kom chefen med massa frågor.

Det där med prioriteringar är lite svårt när man är så "duktigt" som jag. Jag triggar igång på allt som går fort, för jag känner mej effektiv när jag avslutar grej efter grej. Samtidigt inser jag ju att jag ofta gör saker för att jag borde, istället för det jag helst vill. Som igår när jag var så trött efter allt stressande att jag inte orkade träffa mina bästa vänner. Det är fel att leva så, jag vet det, men det är svårt att ändra på sej. Till slut känns det bara som måsten sånt också, om man är för trött.

Ikväll ska jag hem och hurra för pappa som fyllde år häromdan och koka äpplemos med mamma. Det är så mysigt, höstigt på nåt sätt. Sitta där och skära äpplebitar och hela huset luktar gott. Det ska jag orka, även om jag får springa benen av mej hela dan!

crackgrrl

Oh, äppelmos! Och var inte så himla duktig, tänk på att man bara har ett liv och det är nu. ;) Hellre vänner än jobb -- är något jag måste påminna mig själv om ibland också.

2007-09-18 12:13:31

Bonita

<3

2007-09-18 20:28:58

Anni

Äpplemoset blev underbart gott! Alldeles aprikosfärgat av en ny sorts äpplen vi skulle prova. Fast mamma hade glömt vad dom heter, hälften var i alla fall Gravensteiner. Mums!

2007-09-19 08:01:08


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!