Tanken var

AnnA 2007-08-10 08:55 (1 kommentar)
god. Efter att ha suttit och suktat efter sol ett antal dagar på jobbet gjorde jag slag i saken. Klockan 2 packade jag ihop och körde hem tidigare. Solen strålade och jag kände att ÄNTLIGEN ska jag få några timmars sol på min bleka kropp. Tills jag kört en halvmil hemåt.
Värst vad det började bli mulet..

Fick äntligen tag i särbon på telefonen, han har semester fortfarande.
Nja, vädret var väl mer moln än sol hemma, men varmt och skönt. Ok, vi sticker och badar sa jag. Väl framme vid badet var det helmulet.
Vi hann i alla fall fika innan det började regna.

Dessutom hann jag bli förbannad innan vi åkte hem. Ett gäng tonårskillar sparkade fotboll och kastade tennisboll precis över oss. Menande blickar gjorde ingen nytta.
När äldsta tösen fick en fotboll i bakhuvudet brast mitt tålamod, och jag skällde ut killen efter noter. Han bad dock om ursäkt, men var ju tvungen att vara lite "snudig" (läs oförskämd)samtidigt. Det slutade han snart med kan jag säga, och alla killarna lommade iväg.

Tillbaka till den goda tanken. Det var ju lite sol och tillbringa tid med särbon och familj som var den ursprungliga tanken.
Alltså åkte jag hem och packade för att sova över hos särbon.
Väl där började vi laga kvällsmat. Lite lövbiff och klyftpotatis med kantarellsås fick humöret att lyfta :)

Strax efter kommer särbons bror med sambo för att hälsa på föräldrarna. (Föräldrarna bor kvar i gäststugan sen deras hus brann ner. Förhoppningsvis blir deras nya hus klart sent i höst) Med sig har brodern sin lilla 1 mån bebis, kul. Dessutom har de med sig sin labradortik, också kul. Om hon inte hade HÖGLÖPT!

Särbon har en hanhund, jag en. Vi har inte sovit vidare bra kan jag berätta. Det är svårt att förklara för hormonstinna hanhundar att tiken har åkt hem, att de inte behöver gnälla, yla och springa runt, runt och leta mer.

Idag är jag trött och humöret är inte på topp.
Om ett par dagar skrattar jag nog åt detta, men inte nu. Total waist of time...

EvaP

Kära Nån!
Önskar dig att dagen inte kommer tillbaka i det tillståndet och en riktigt skön helg.

2007-08-10 21:02:22


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007