Sommar i Stockholm

Anni 2007-07-22 20:08 (1 kommentar)
Åker runt och hälsar på alla vänner, stora som små.

Långpromenad runt Tyresöskogar fulla med blåbär. Såna skogar finns inte hemma. Det luktar annorlunda här, skogigare på nåt vis. Jag längtar hem hit allra mest när jag är här och minns vad jag saknat.

Sen fick jag vara med när en liten tös åt banan för första gången i sitt liv. Hon rynkade ihop hela fejset, men det var nog inte så dumt ändå.

Igår träffade jag min guddotter för första gången på länge. Hon har blivit så stor! Så mycket att ta igen och prata om! Vi tog en promenad runt parken och lämnade hennes lillasysters cykel bakom en buske i fem minuter och tror ni inte att någon stal den?! Jag såg ett barn som cyklade, men det var två föräldrar med och jag antog bara att dom hade reagerat om dom såg sitt barn med någon annans cykel, men där ser man vad man kan bedra sej. Jag är olovligt naiv ibland!

Idag har jag strosat runt stan med ett par vännr och ätit en jätteglass, magen står fortfarande i åtta hörn! Tips: Glassaffären mittemot Gråmunken på Västerlånggatan i Gamla stan har nygräddade glassvåffelstrutar med kardemummasmak! Gott!

Ett tips till: Fotoutställningen vid Nybroplan, med fantastiska foton av vilda djur! Såna bilder! Jag menar, hur ofta har man chansen att se en elefant simmande, underifrån! Eller en hel lejonfamilj som kommer travande över en slätt med åskblå himmel i bakgrunden.

Köpte Harry Potterboken i Science-fiction bokhandeln för 179 kr och kände mej jättenöjd tills jag såg att den bara kostar 139 kr på Bok och Bild längre upp på Drottninggatan... Det kunde man ju räknat ut. Skynda att fynda, ni som inte redan köpt den!

Jag mår bra i den här stan! Njuter av sommar och sol och planlöst strosande. En kopp te, en nyköpt bok, Cock Robin på stereon, nostalgi!

Binglan

tack för Harry-tipset! jag sprang dit på lunchen idag och handlade. Bokhandlaren sa att han hade den billigaste i hela Sverige, ja, han undrade om han inte var billigast i hela världen... :-)
Kram!

2007-07-24 14:40:22


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!