samma sak, annan smak

Corn 2007-07-20 12:56 (2 kommentarer)
jag får samma slags kreativa ryck som Pocks men för mig yttrar det sig idag i att jag gör en kylskåps- och skafferirensning som heter duga. Det blir paj till lunch, det blir plommonkaka till efterätt och nu ska jag googla citronrecept.

Annars jobbar vi oss ner i gigantiska korgar med smutstvätt. Maskinen går i ett. Barnen leker jordbruk i lekrummet med pappan som entusiastisk lekledare. Joan Jett skriker på stereon.

Och så köper jag helt lättsinnigt ganska många grejer på i-tunes. Men nu är vi där igen; i-tunes vill bestämma, ju. Eller är det jag som har missat något? Jag har två mp3-spelare, jag ville slänga in lite låtar i den som inte är i-pod, men det går ju inte. Fast jag har köpt låtarna helt lagligt så får jag inte lyssna i något annat än i min shuffle. Och det vill jag inte alltid! Min andra spelare har display och går att koppla till stereon i köket, det kan jag inte med i-poden. Så hur göööör jag? Går det ens att bränna låtarna till en cd och lyssna den vägen? Eller är jag dömd till ett i-podshuffle-liv? Är det bara att ge upp och köpa en stor i-pod och dockningsstation och högtalare och hela skiten?
Många frågor, inga svar.

Hayseed Dixie är riktigt roliga, för övrigt. Just nu lyssnar jag på Kiss-låten "Love gun" i bluegrassversion.

Baumbi

ah! men där har jag nog ett trick. bränn låtarna på cd. importera dem till iTunes igen från skivan (som du gör med en vanlig skiva) fast välj att den ska importera spåren som mp3or istället för iTunes egna format (nån inställning nånstans...). DÅ ska det funka ska du se :)

2007-07-20 16:25:40

jag

hayseed dixie är SÅ coola. deras version av pink floyds "comfortably numb" är något i hästväg.

2007-07-22 19:57:03


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.