Punkt

kicko 2007-07-20 00:00 (7 kommentarer)
Hämtade de sista sakerna hos exet förra helgen.
Det var lite jobbigt och märkligt. Han hade bytt stil igen, eller rättare sagt droppat bikerstilen och bara såg ut som en vanlig svensson igen. Den looken ligger närmare den synthare jag blev ihop med än bikern som gjorde slut med mig - den E jag hade väntat mig att möta. Jag var inte beredd på det.

Han hade tryckt ner allt, inkl en köksstol, i en kartong och tejpat igen den ordentligt. Således gick jag inte igenom den förrens jag fått hem den.
Han hade packat ner ALLT han inte direkt kände igen, tror jag. En massa småskräp låg nerstoppade i en burk innehållande en halv, tämligen krossad pepparkaka. Tack tack - hade det varit så svårt att bara SLÄNGA den istället kanske?
Slänga var precis vad jag gjorde med den Sony-fjärrkontroll jag inte alls känner igen men misstänker hör till en TV E kom hem med från en polare en gång, som gick sönder innan vi ens hann bära in den i sovrummet där den var tänkt att vara. Den hör inte till nån av mina prylar i alla fall. En plastburk vet jag inte riktigt om jag ska behålla eller slänga - den tillhör antingen hans mamma eller grannen U.

Saker som fanns i skrubben i hallen har han däremot helt missat. Jag har saknat en burbotten som jag sa till om när jag var där och efter mkt tjafsande fick honom att gräva rätt på - och fick med mig mitt presentpapper på en gång, men bara det han var SÄKER på att han inte hade köpt.
Mina för 300kr på Myrorna inköpta skinnbyxor som jag ändå inte direkt saknar låg däremot inte i kartongen. Antingen för att han helt enkelt inte gått igenom skrubben efter kicki-saker, för att de kamoflerade sig bra där bland hans egna skinnställ eller så hoppas han hitta nån annan tjej som passar i dem. Efter allt hans slingrande och mörkande och rena lögner har jag fortfarande svårt att tro att han skulle var oärlig (intressant att somliga saker fastnar så lätt när man aldrig lär sig andra grejer) - således tror jag på den första teorin.

Men skit samma.
Jag behöver aaaaaldrig träffa honom igen nu.

Paula

Jippijej!

2007-07-20 10:42:06

tanke

skönt! att byta saker hit och dit är hell.

2007-07-20 13:04:05

Skylla

<3

2007-07-20 18:15:57

vajlan

så olika som hon jag såg honom med innan dig och du är- rent utseendemässigt iaf- så förvånar det mig inte att han själv byter stil lika drastiskt. iofs inget fel att byta inriktning per se. jag skulle bränna saker eller dumpa dem, men jag är lite feng shui-fascistiskt lagd just nu.. ;) och paula-snutt, jag har tänkt ut nya fiskisar! ses vi på Prajd så kan jag ta med då! :)

2007-07-20 21:59:45

kicko

Haha - ska man hitta nån röd tråd i folk jag varit ihop med genom åren får man det rätt svårt oxå, rent generellt... =) Korta, långa, smala, runda, långhåriga, rakade, blonda, mörkhåriga, hårdrockare, synthare... gosh! jo - en röd tråd; de tenderar att vara tekniker snarare än humanister. =)

2007-07-20 22:07:22

vajlan

jag har också haft olika sorter, även om det rent färgmässigt har rört sig om fyra nyanser av brunt- nu var jag rolig nu får jag gå hem. inget gult t ex. min röda tråd har väl varit dysfunktionen haha. fast den senaste är nog inte galen, mest väldigt... bestämd i sina uppfattningar. principfast kan man ju säga också. ;)

2007-07-20 22:51:52

Vicky

*kram*

2007-07-21 12:54:11


Info
Namn
Kicki
Född
-
Hemstad
Nkp
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2003-02-13
Antal texter
803
Övrigt
Valspråk

Never underestimate the power of human stupidity

Utmärkelser
  • Hypodeas jultävling 2005
  • Lövtävlingen 2006
  • Lövtävlingen 2007