I'm a golden god!

Anni 2007-07-13 10:48 (inga kommentarer)
Igår var det dags igen. Tredje ronden mot tanden och jag tror och hoppas att tandläkaren vann! Det gör ont på ett annorlunda sätt idag, fast jag undrar hur en tand utan rötter kan ha nåt kvar att göra ont med?!

Jag fick lugnande tablett innan för att bedövningen skulle ta bättre. Satt i tandläkarstolen och fnissade, helt borta. Fyra bedövningar senare minns jag inte mycket mer. Pappa kom och körde hem mej, jag sov hela eftermiddagen och imorse kom jag på att jag inte har något som helst minne av om jag betalade innan jag gick?!

Annars är allt bra här och min syster med familj pysslar om mej. Igår var jag barnvakt en stund och dom små gossarna var exemplariska!

Vi tittade på Lassie-film och dom var så lugna och fina och det var tur för dom det, för jag hade ont och hade inte orkat med en massa bråk. Sen piggnade jag till lite och då gjorde vi äpplerumpor! Det är muffins, med en äppleskiva i mitten (det blir som två skinkor om man är barn och har mycket fantasi :) Sen skulle det spelas fotboll, men då fick dom faktiskt gå ut och göra det själva...

Det är så härligt hemma nu. Fullt av liv och rörelse. Det hänger tvätt överallt och jag kör diskmaskinen non-stop. Visst blir jag trött, för jag är inte van, men det är så härligt med sällskapet och grabbarna är så goa! Jag läser Sune för dom och dom somnar i soffan. Min gudson har såna tankar och funderingar så jag blir alldeles ställd ibland. Han frågar och jag försöker förklara. Ena minuten funderar han över oändlighet och nästa minut är det fotbollsspelare som gäller. Kärlek!

Idag är sista dagen på jobbet innan semestern! Det finns inget som är så bra som en deadline för att få klart saker. Jag är riktigt duktig!
Snart, snart, snart kommer solen att skina och det blir sommar!

Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!