Bra saker oxå!

Anni 2007-07-10 09:11 (1 kommentar)
Igår kväll glömde jag bort mej och tuggade lite spagetti med tanduslingen och det gjorde inte ont! Det är bra att det FINNS penicillin och att det hjälper. Och att det finns mediciner att ta mot alla biverkningar. Och att det finns Ipren, tack och lov för Ipren!

Och det är alldeles underbart att det finns snälla kompisar som drar iväg mej på körsbärsplockning i en underbart vacker kohage när solen tittar fram för första gången på flera veckor. Och doftande, varm sommarskog full med mumsiga blåbär.

Imorgon kommer min syster med familj från Stockholm och jag längtar efter min gudson och hans lillebror. Då blir det fullt av liv och rörelse i min lägenhet! Hoppas det blir badväder! Solen tittar fram ibland, men det är inte så varmt, men ungarna badar väl ändå. Det finns åtminstone inga "magneter" i havet nu.

Igår kväll ringde jag min pappa bara för att jag plötsligt kom på hur mycket jag tycker om honom. Det sa jag naturligtvis inte rent ut, för det gör vi inte i vår familj, utan jag skyllde på att jag ville säja att jag gillar en skiva han gav mej. Men han förstod nog ändå. Vi är bra på att läsa mellan rader oxå.

Sen satt jag och lyssnade på Faures Requiem och läste halva natten.

AnnA

Det var bra saker, fint!

2007-07-10 09:55:49


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!