Helgen

AnnA 2007-06-25 19:04 (2 kommentarer)
gick i racerfart. Det blev ingen båttur till Hanö. Regnet öste ner. Fast vi fick en rätt trevlg midsommar ändå. Vi fixade sill och potatis, fina jordgubbar och hyrde film istället. Lördagen användes till att städa ur ovanvåningen. Sen blev det ett kvällsdopp för barnen, vädret var rätt fint på lördagskvällen.

Söndagen åkte jag och yngsta dottern till Ikea. Vi handlade till hennes rum. Det var hur kul som helst, synd bara att pengarna sätter stopp. I alla fall blev det en ny säng, madrass, sängbord, sänglampa, gardiner och säker nåt mer jag glömt. In med alltihopa i bilen. Tack snälla bilen för du fick plats med sängen. Lite orolig var jag allt.

Väl hemma lastade vi ur och bar upp allt på dotterns rum. Sen var det skjuts till pappa. Jag återvände till huset och tillbringade kvällen med att montera möblerna, riktig nybyggarkänsla :)

Jag har sparat om bilden från dotterns rum. Den är precis tagen när vi börjat renovera. Tyvärr har jag de flesta bilderna i kameran och jag kan inte ladda dem till datorn. Programmet som följde med kameran är inte kompatibelt med XP säger den när jag försöker Ghaa.. Tips någon??Tjingeling!

AnnA

Tyvärr fungerar inte bilden alls nu. Jag måste vara otroligt korkad. Jag får ..........fyll i lämpligt ord själva.

2007-06-25 19:12:50

Doris

Jag veeet hur det äääär!

2007-06-25 21:58:13


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007