Midsommar 2007

Mea 2007-06-23 17:25 (inga kommentarer)

Solig midsommar! Både igår och idag, även om jag tror det är något varmare idag. Även om jag inte varit ute så mycket i solskenet så gör solstrålarna i alla fall att jag känner mig gladare. Och som ofta på midsommar så har jag städat. Vet egentligen inte varför, men nu är det städat och fint i lägenheten. Borde i och för sig tvätta fönstren också, men det hinner jag sedan någon gång. Har också haft tid att sitta på balkongen med "Flickan som lekte med elden" men var tvungen att ge upp när solen blev för påfrestande.

Gårdagens sällskap bestod till vissa delar av några som jag spenderade midsommarafton med för två år sedan. Jag tror det finns en text om den som heter något i stil med Könsordsfestival. Dock var den osympatiske personen inte där igår (det hade jag noga försäkrat mig om i förväg, för om han hade varit det så hade jag inte gått dit) och det var ju bra.

Jag minns midsommaraftnarna för en sisådär tio år sedan. Stort hus på landet och roligt. Och alltid skulle vi leka knutgubbe. :)

Ikväll tror jag det bli bio.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
Umeå
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-08-02
Antal texter
633
Övrigt
Valspråk