DRRRRÖÖÖÖN

Corn 2007-06-05 11:05 (inga kommentarer)
I natt slängde jag upp ett lakan framför ett fönster, för att hindra det envetna nattljuset från att komma in. Det hänger kvar och it looks a bit knarkarkvartish.
Mina barn är hemma eftersom den ena ongen är lite sjuk. Den andra är mammasjuk och vill knarka min hud hela tiden. Kramas, pussas, hänga, klämma in sig bakom mig på stolen. och det är fint att vara hemma.

Sen så måste jag boka fler resor, det spyr jag litegrann på, att bara boka-boka-boka hela dagarna, jag hinner knappt komma hem förrän det är dags att gå in på röv-SJ och boka lite till. Bokaboka. Och så har jag lovat min femåring att vi två ska åka till Sthlm nästa vecka. Puh. Hur ska jag HINNA? Men det blir bra. Det blir kul. Och först kommer jag att dö en liten stressdöd och en liten depressionsdöd men innan nästa vecka är här är jag pigg och glad igen och har tagit itu med alla mina jobb som bara ligger och väntar, jag hade verkligen behövt börja med dem idag men det går ju inte.

Och sen youtubar jag på Detektivbyrån men utbudet är skralt så jag går in på www.detektivbyran.net istället och får downloada en ep gratis! det är fina grejer det. Fast det är lite deppo-elektronika. Deppo-elektronika i knarkarkvarten och nu är det dags att leka med liten treåring och sen hämta posten och sen steka blodpudding.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.