mummel

Corn 2007-05-28 16:27 (2 kommentarer)
I dag åtnjuter jag the benefits of en egenföretagare. Alltså jag är hemma, jag jäser, jag jobbar inte så mycket, men mina barn är på dagis ändå. Så är det. Jag slänger in en tvätt, läser lite serier, bakar en kaka och vägrar att gå en promenad. Tittar lite på Oprah. Så hemsk är jag. Fast det tycker jag är en av de få jävla fördelarna man ska ha. Jag "jobbar" ju ändå, tankarna på olika projekt vandrar omkring i huvudet, även om det inte syns på mig. Och så jobbar jag vanligtvis mycket på kvällarna när barnen sover så en och annan slödag kan jag unna mig.

Blabla. Jag gör faktiskt lite bokföring också.

Och så tänker jag på en låt som jag har hört men jag kan absolut inte komma på vad gruppen heter och hur jag än googlar och youtubar så hittar jag inte nåt alls.

Det är något i stil med "I lost my heart, when I lost my head", med väldiga reservationer, men åt det hållet. Och gruppen/killen låter som någon slags blandning mellan Arctic Monkeys och Jamie T. Please help.
Det kan också vara "i lost my head, when I lost myself". Alltså jag är helt rörig. I know. Jag tänkte att det kanske kanske var Julian Cope men när jag googlar på honom känns det bara otroligt?

För övrigt hade vi picknick igår. Vi handlade mat på McDonalds drive-in och sen åkte vi till en park och slängde ut vår picknickfilt. Där satt vi och en bit bort satt en gubbe med en hund, hunden kom plötsligt rusande, tog några ärevarv runt oss, flämtade, försökte slicka på våra mcdonaldspåsar och nosade på oss och och våra barn på ett ganska läbbigt sätt, särskilt eftersom femåringen är hundrädd, och jag fick hojta på gubben "URSÄKTA!; kan du ropa på din hund" och han for upp och ropade och fick jaga hunden, ingen pli ALLS. Jag blir faktiskt lite less på sånt. Har man ingen pli på sin hund ska man väl inte ha den lös, och framförallt ska man väl ha koll på den? Vi satte oss liksom inte fem meter ifrån, snarare femtio.

Picknicken var fin, femåringen sa "han borde verkligen ha koppel på sin hund" och så var det bra med det. Sen åkte vi konstiga vägar och hamnade till slut hemma. Me and my family.

Corn

åh, jag plöjde P3:s låtlista och hittade låten jag efterlyste så alla kan sluta leta nu.
Det var Jack Penate och "Second, Minute or Hour"
http://www.youtube.com/watch?v=yndki6FtqYY

2007-05-28 16:33:00

Binglan

men jag blir GAAALEN på sånt. Hos oss bor det en gubbe med två taxar som är likadan. Mrrrhhhgggh.

2007-05-28 16:56:37


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.