Deppad

Lisasan 2007-05-09 19:01 ()
Hus i all ära, men nu börjar jag ledsna. Från en tvåa till fem rum, plus källare och annat trodde jag att det skulle vara lugnt. Nog med utrymme för oss bägge att bestämma. Så fel jag hade.

Det finns ett ställe jag inte gillar med huset. Det är det lilla skrymslet ut från källaren till trädgården. Där är det mörkt, trångt och finns stora spindlar. Är det någonstans jag inte vill vara är det där. Ändå hamnar alla trädgårdsprylar där. Jämt. Jag lägger hacka, liten spade och ett par handskar i garaget. Ett par dagar senare ligger det där jag inte vill ha det. Jag lägger mina saker någon annanstans, han lägger dom i skrymslet. I snart två år har jag förklarat att jag inte vill ha mina trädgårdsgrejer där. Men han skiter i det. Nu har han i stället städat och gjort fint därinne, men det hjälper inte, jag vill ju inte ha mina grejer där. Och han surar.

I garaget får jag inte ha någonting längre, för i ett garage ska man ha en bil (den sportbil han ska köpa). Min cykel får inte plats längre. För det är ju ett garage, och ett garage är till för bilar. Så jag har ställt min cykel i utrymmet mellan garage och hus. Sedan får den stå ute.

På övervåningen finns tre rum. Ett sovrum, ett arbetsrum, och ett rum som ska bli hans biorum. Jag ville ha ett syrum, men helt plötsligt fanns inte plats för det. Så vi ska kombinera syrum med arbetsrum. Fast det innebär förstås att jag bara får en liten del av rummet, eftersom han ska ha plats med skrivbord, dator, och arbetsbänk för skrivare, scanner och annat. Jag ville från början ha min dator i vardagsrummet. Men det fick jag inte. Ett vardagsrum är ett vardagsrum, där kan man inte ha ett skrivbord med dator på.

Jag har en hel del växtgrejor stående. Dom stod först på verandan. Och sedan har det stått en kasse i tvättstugan. Men jag måste flytta grejorna. Vart vet jag inte. Jag tror enda lösningen är att slänga allt.

I köket finns ett par små akvarier. Dom har stått där sedan vi flyttade in. Nu har han kommit på den lysande idén att han vill flytta akvarierna till matsalen, och således gjort plats där. Jag vill inte. Men ändå, flyttas ska dom. För i ett kök kan man inte ha akvarier.

Jag är less, beredd att ge upp. Men jag hinner inte just nu. Jag ska flytta ett par akvarier.
Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2001-08-09
Antal texter
660
Övrigt
Valspråk

Sing while you may