Lång dag

AnnA 2007-05-03 20:08 (inga kommentarer)
på jobbet och ändå skulle jag lätt kunnat jobba tills imorgon bitti utan att bli färdig. Det känns lite tröstlöst när det finns mer jobb i lådan när man går hem, än när man kom.

Nåja, jag hann precis kasta mig in på apoteket innan de stängde. Köpte nässpray till dottern som är förkyld och hemma från skolan, igen. Denna vårvinter har varit hemsk. Barnen har bara bytts om att vara sjuka, stackarna.
Dessutom köpte jag Frontline till hunden. Nu ska de äckliga krypen=fästingarna få vad de tål. Han skall i badet ikväll och sen ska jag behandla honom.

Dottern som försökte roa sig på egen hand i helgen, har bestämt alldeles själv att hon vill bo hos mig tills sommarlovet börjar.
Fast jag ofta får höra att jag är sträng och jämt tjatar, så ville hon det. Trodde pappan skulle visa lite intresse av att samtala med henne om vad som hänt, men tydligen inte.
Om han blev besviken för att hon vill bo här, kan jag förstå det. Men att strunta i det hjälper inte.

Nåja, jag talade om för honom att skulle hon bo här på i stort sett heltid. Bara vara hos honom varannan helg, så fick han betala.
Det föll inte i så god jord hörde jag.
Jag skulle säga hur mycket pengar jag skulle ha för det, och det är inte så lätt. Känns som man vill slå mynt av att hon ska bo här.
Men mat och allt annat som går åt är inte gratis precis. Mina veckor när jag är barnledig och kan snåla, för det drabbar bara mig, försvinner ju. Vi får väl se, det finns väl någon fastställd norm för det.

Nu ska jag locka in hunden i badet.
Tjingeling!

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007