Långhelg

AnnA 2007-04-30 08:05 (2 kommentarer)
har jag. Ledig ytterligare 2 dagar, skönt.

Fast det blir lite annorlunda än jag tänkt mig. Vilket jag har väldigt svårt för. Igår var vi hemma hos systern och gratulerade deras son. Samtidigt gratulerade de min dotter och mig. Vi hade lite knytkalas med grillat och pastasallad, gott. Dottern fick presentkort på HM, alltid uppskattat. Hon fick ett fint linne tyckte alla vi andra, men inte hon. Det ska bytas. Hon har väldigt bestämd smak om kläder.

Själv fick jag tofflor i plast som är så poppis (kanon i blivande trädgården)och en vattenkokare i Chilli serien. Fint och snyggt.
Min mixer och vattenkokare kommer bli det enda snygga i husets kök, som är gammalt ;)

Imorgon kommer det lite mer oplanerade då. Särbons släkt vill tvunget gratulera, fast jag i princip undanbedit mig. Det är jättesnällt, men jag ville inte fira något där ute. Ni vet varför. Kan ju gärna inte vägra att komma, eller kan, kan man ju, men jag tycker inte man gör det.

Usch, känner mig väldigt otacksam. Men jag gillar inte detta. Fast det vet ju inte hans släkt om. Så det är bara att åka dit och se glad ut. Och visst, jag ÄR glad att de ville gratulera. Men jag hade föredragit att få planera allt själv, och haft ett tillfälle att bli gratulerad på. Inte hacka sönder detta i småportioner.

Men solen skiner och jag har tagit en skön morgonpromenad med Lillebror. Nu ska jag testa vattenkokaren. Tjingeling!

Bonita

Grattis grattis *räcker över buketten med de vackraste blommorna*

2007-04-30 09:11:19

AnnA

*sniff* Aahh de doftar underbart ;)

2007-04-30 16:17:30


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007