Mycketfuldag

Corn 2007-04-29 12:30 (2 kommentarer)
Det här kroppsliga dåliga självförtroendet är svinjobbigt och förmodligen kopplat till ett par kg plus och ett grandiost sockersug samt väntande kvinnoprobs (aka mens). Det är sjukt jobbigt. Nu har jag gjort mig snygg med den svartvitrutiga femtitalskjolen och svart tröja och leggings förstås och lilla svarta koftan. Håret uppsatt (såklart) och sminket på. Svärmor säger "vad du är snygg!" men jag blir osäker och ganska säkert kommer jag att byta om till ett par vanliga tråkbyxor innan jag åker till jobbet. Jag vill vara snygg och osynlig på en gång, och i ny kjol blir man INTE osynlig. Jag oroar mig för min breda röv. Jag kan se att jag ser rätt snygg ut samtidigt som jag tycker att jag är fulast i världen. Det är HEMSKT HEMSKT jobbigt, jävlaskitjobbigt.

Och på grund av nämnda pluskilon och svullen mensmage kommer jag inte i de byxor jag har, bara det vanliga gamla tråkparet och hur kul är DET? Då känner jag mig bara ännu fulare och de byxor jag inte kommer i just nu ligger på en stol och hånflinar åt mig.

Håret är fult och huden är ful. Blablabla.

Mani

"Jag vill vara snygg och osynlig på en gång".
Där satte du ord på min klädnojja.

2007-04-29 14:41:59

EvaP

Breda rövar är attraktivt, fast jag brukar tänka "snygg rumpa" och med det menar jag att en rumpa som är bred är attraktiv.

Sockersug kan man bli av med hjälp av lakritsrot (tror jag det var), det hörde jag på "Du är vad du äter" och någon annans stans har jag läst att det är brist på magnesium (ett spårämne). Dessutom är det faktiskt så att en kvinna kräver 500 kcal extra de dagar hon har mens - så ät något gott utan dåligt samvete och när du känner suget så är det helt enkelt kroppen som kräver mer.

Och sedan vill jag säga att jag är en iakktagare och har sett flera gånger att det mest attraktiva sitter i att någon är glad. Faktiskt. Fast nu kanske du inte blev uppmuntrad om du inte är på humör.

Och till allra sist vill jag säga: Lyssna på din svärmor.

Puss.

2007-04-29 16:32:20


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.