Söndag

AnnA 2007-04-22 15:40 (inga kommentarer)
eftermiddag och det är lugnt och skönt. Sitter och njuter av en kopp kaffe och yogurtglass med kola, mm. Tvättmaskinens surrande i bakgrunden är allt som hörs.

Igår var en hektisk dag. In och ut i allehanda byggaffärer. Titta på nät, stolpar, staket och tillbehör. Det börjar luta åt ett trästaket och inte nät. Vi får väl se.

Sen åkte vi vidare och tittade på luftvärmepumpar. Tyvärr verkar det som många har öppet mån-fre som säljer sådana. Får försöka ringa istället.

Efteråt körde vi till huset och började mäta på allvar i trädgården. Fick en liten pratstund med ena grannen. Känslan var väl sådär. De var ett pensionerat par som hade stenkoll på allt och alla. Inte riktigt min stil. Jag är inte så mycket för såna grannar. Att låta var o en sköta sitt, och säga hej när man ses, är nog mer åt mitt håll.

Oj, vad jag längtar tills jag kan flytta dit. Ett eget hus och en egen trädgård, hihi..

Nu ska jag nog spela en betapet, sen ska jag stå på huvet i klädkammaren. Minst en kasse om dagen skall jag rensa från lägenheten är min plan. Här skall inte flyttas med något onödigt hade jag tänkt. Men tanke o handling är inte alltid samma sak :) Försöka duger.
Tjingeling!


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007