Annat än väder

Anni 2007-04-18 16:27 (1 kommentar)
Jag känner att jag bara skriver om väder och vind nuförtiden. Orkar inte vara så kreativ och djupsinnig. Kanske betyder det att jag mår bra och inte behöver älta?

Det händer ändå väldigt mycket, både runt omkring och inuti. Jag har återigen fått en påminnelse om att jag är för mycket "super-morsa" och styr och ställer med min omgivning.

Alla starka egenskaper har för- och nackdelar. Mina fördelar är att jag är omtänksam och lojal. Och jag släpper inte en boll förrän jag ser att den har landat.

Men baksidan av detta är också att jag inte låter mina vänner få frihet att göra saker på sitt eget sätt, utan att jag står och flåsar dom i nacken så det säkert blir rätt på mitt sätt. Jag måste ha koll på läget, förvissa mej om att allt blir fixat och bra.

Ibland reagerar mina vänner på det här, förklarligt nog, och ber mej mer eller mindre bestämt att backa tre steg och skärpa mej. Det uppskattar jag att dom gör, faktiskt, även om det inte är så kul just då. Hellre det än att dom blir stötta och inte säjer nåt, för då kan jag inte göra nåt åt det.

Nu har jag just haft en sån dust med en god vän och vi lyckades bråka oss igenom det hela på ett konstruktivt sätt. Och jag är så innerligen tacksam och glad att hon fortfarande vill vara min vän, och att vänskapen är stark och överlever mina fasoner.

Önskar jag kunde förvandla mej till en bättre människa och aldrig göra om det, men jag känner mej själv för väl för att tro det.

Lina

Goddamit - här har du en till som är precis lika.....

2007-04-19 08:46:13


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!