Mina änglar!

Anni 2007-03-21 11:20 (1 kommentar)
Igår kväll hade jag en kompis och hennes man över på middag. De hade fixat barnvakt och allting och jag lagade mat - tro mej, det händer inte så ofta! Hur mysigt som helst! Fattar inte att vi inte gör det oftare!

Faktum är att det sker så sällan att henne man inte kunde låta bli att fråga gång på gång om varför de plötsligt fick en inbjudan - fyller nån år eller vad är det? Nej, det var bara jag som fick inspiration! Njut medan det varar!

Grillad lax med romsås, helt vanliga potäter och lite grönt. Och sen jordgubbar från frysen, lite glass och kaffe. Hur enkelt som helst egentligen, men supergott. Det blev sån succe så dom bokade in en repris på torsdag. Då ska jag nog försöka mej på en lagsagne tror jag...

Efter maten satt jag där och gnällde över min dumma nacke och kompisen som är expert på sånt fick mej att stretcha ut, knådade till mej lite, tryckte på en öm punkt och - tada! Eländet lossnade! På med smärtstillande salva och sen sov jag inatt! Jag menar, SOV! Utan att vakna av smärthugg varje gång jag rörde mej!

Sen imorse fick jag mail från min sjukgymnast. Återbudstid kl 10? JAAAA sa jag och gick dit. Hon drog ut min nacke tills jag kände mej som en giraff och sen flög jag därifrån! Det finns hopp om livet!

Det är så skönt att vara omgiven av människor som vill mej så väl och hjälper mej när det kniper. Vänskap som värmer!


vajlan

:))

2007-03-21 11:28:07


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!