det var ett lite shitty år

Corn 2007-01-02 13:46 (2 kommentarer)
Jag har tänkt lite mer på 2006. Det var ju på det stora hela inget jätteroligt år, jag hade min märkliga problem med astman/ångesten eller vad det nu var. Jag vet fortfarande inte. Jag vet bara att mina hjärt/lungvärden är perfekta. Men problem hade jag under stora delar av 2006.

Nå. 2006 var det ju. Båda barnen har börjat på dagis och det går kanon, vi var på en liten semester i somras och den var grrrreat, Malta var fint.
Annars har det handlat en hel del om utveckling. Både jag och min man har haft ett litet luddigt och förvirrat år rent yrkesmässigt men nu tror och hoppas jag att 2007 blir året då allt faller på plats och att vi lyckas få ihop familjepusslet till något bra. Jag har ju fått mitt fina jobb som jag inbillar mig kommer att bli en start på något nytt och mycket bra.

Men musiken var bra. Filmerna var bra, tv-serierna var bra.

Och mina barn var bra. Det är en otrolig skillnad NU jämfört med ett år sen, då vi hade en 4-åring och en 1,5-åring. Nu är de snart 5 och 3 och är så mycket större båda två. Enklare. Roligare.

snart-5-åringen är på skojhumör idag. Vid köksbordet hittade han på en ramsa.
"Ursäkta, eller hursäkta."
hahaha. "Var har du hört det?" sa jag, för det lät ju kul. "Jag själv!" sa han med ett flin och pekade på sin skalle.

Och sen skulle han gå på toa. "Ropa när du är klar" sa jag.
Flamsande och skrattande sa han "bara om du lovar att ge mig en skidhandske att sätta på huvudet i julklapp!" och sen sprang han toanödig iväg, för att komma tillbaka en sekund senare och vinka och ropa "farväl, era träskallar!" åt mig och lillebror. När jag senare hade hjälpt honom på toa sa han sprudlande "tack lilla damen!"

Apropå roliga saker så tittar vi på Seinfeld säsong 4. Den är mycket rolig och extra sött är det när Jerry kallar Elaine för "Laney!".
Elaine-skådisen har en egen tv-serie nu (inte den floppande "Ellie" eller vad den hette, som gick för ett par år sen) och den heter "Christine" och har gått på femman i höst. Den är våldsamt och överraskande rolig. Karaktären är ganska lik Elaine; självcentrerad och pratsam. Mycket mycket rolig. Gotta love it.

Och så har jag precis pröjsat ett fett presentkort på ett spa till min mor som snart fyller sextio, och när visakortet ändå var här vid datorn föll det ju sig väldigt enkelt att även passa på att shoppa lite på strawberrynet.com. Eh. Nu måste jag nog gå ner och förpassa kortet till plånboken igen innan det blir fler affärer.

tori

åh, men nu höll jag ju på att glömma strawberrynet-paketet som ligger i min väska! tjoho! :)

2007-01-02 14:51:07

Pot

Um. Jag har lärt mig mitt visakortsnummer utantill. Obra.

2007-01-03 07:54:23


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.