Ta ingenting för givet

Anni 2006-12-18 08:09 (2 kommentarer)
Jag skulle varit i Köpenhamn idag, men resan blev inställd. Vännen som jag skulle åka med måste vara hemma med barnen, för hennes man blev sjuk. Det är ingen fara med honom, men det kändes inte som läge att åka, inget kul utan henne.

Jag skulle ha sjungit med kören igår, men jag orkade inte. När vi kom dit till övningen fick jag reda på att en av körkompisarnas barn är allvarligt sjuk. Hur ska man kunna stå och sjunga glada gospellåtar när gråten lurar bakom varje ton? Samtidigt känner jag mej som en svikare. Dom andra kunde fortsätta sjunga, varför kan jag inte kontrollera mina känslor, det är ju inte mej det är synd om!

Just nu känns det som att alla runt omkring mej mår dåligt. Sjuka mormödrar, ledsna vänner, det är så tungt. Samtidigt har jag det så bra själv, min familj mår bra, jag är själv frisk och har det jättebra på alla sätt, inte minst för att jag är omgiven av underbara vänner som förstår och ställer upp.

Då borde jag väl orka? Vara stark och hjälpa dom som behöver mej? Livet är fullt av verkliga, hemska problem och här går jag och nojar runt i min lilla ego-ångest. Drama queen!

Det är som att jag kommer in i en negativ känsla och inte kan vända den.

Bonita

trasseltofsar?

2006-12-18 09:16:45

Anni

Ja, tack Bonita, du är en stor varm trasseltofs hela du!

2006-12-18 09:48:49


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!