Is that all right?

Corn 2006-12-13 10:58 (2 kommentarer)
Luciamorgonen i det bonniga residenset innebär lite luciatittande på tv, det är repris från i fjol (vilket fusk!) inser vi när snart-femåringen säger "det här såg jag med farmor förra året" och vi tittar på infon och ser att det står från 2005.

Sen äter vi fil, vilken värdelös vinterfrukost, man fryser ju! Och så pratar vi om en håkan hellström-text, vi sjunger verserna men kommer inte på refrängen eller vad låten heter, det är den där "freaking doktorer femton rastlösa truckchaufförer" och vi sjunger ganska högt men det är lite svårt för nästan-femåringen sitter och skanderar "THE SAINTS ARE COMING" och tvåkommafemåringen sjunger "en liten röd traktor".
Men Flake spelar en Johnny Cash-låt (skriven av Steve Goodman) där han sjunger "fifteen restless riders" och det är fint med håkans textlån. Det är roligt. Och sen googlar jag och kommer såklart fram till att låten var "En midsommarnattsdröm".

Igårkväll googlade jag och min mycket vetgiriga son på Christer Fuglesang och även mannen Thomas Reiter som varit ensam i rymden i ett halvår, så nu vet vi det mesta om dem.
Och nu lyssnar jag på Damien Rice och gråter litegrann innan jag ska attackera min affärsplan. Usch.

Annars är jag lite kär i en remix på en Robyn-låt som jag hittade på nätet. "with every heartbeat". ååååh.

kicko

Innan dess sände de lussefirande från Lund flera år i rad... systematiskt fusk minsann!

2006-12-13 16:50:57

tori

haha, det låter ju som värsta bra frukosten när ni sitter där och sjunge olika saker allihopa. jag vill också vara med!

2006-12-13 16:56:51


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.