Mörkrädd

kicko 2006-12-09 18:00 (2 kommentarer)
Det är galet vad mkt knepigt folk det finns.
Söt satte in en annons på blocket om att hon söker en lägenhet, och några av de svar hon har fått alltså... en kille som när hon sa att hon fotograferar en ehl del svarade att men vad bra, han är ju modell, så då kan hon få fota honom! Fotar hon naket månne? Och har hon hört det där de säger om svarta killar - han skulle inte göra henne besviken.
*host*
Eh, tack, men nej tack, kanske?

Sen ringde det nån snubbe som kunde låta henne bo gratis i hans stora lägenhet som han var hemma i nån dag då och då, om hon bara storstädade där en gång i veckan. Hade hon förresten lust att jobba extra som sällskapsdam på middagar och liknande? Hade hon några fina klänningar? Var av normalvikt? Tyckte om att träffa folk?

Jisses. jag vet inte om jag ska bli orolig för henne eller inte. Eller nä. Hon kan ta vara på sig själv - men jag vet att JAG aldrig ens hade svarat på de där frågorna utan bett den uppringande att fara och flyga... och jag kan inte låta bli att undra hur många unga tjejer, desperata efter nånstans att bo, som går på sånt där...

vajlan

att folk kan med att bju ut sig så där tänker jag!! va? erbjuda sig som toyboy eller sugar daddy, herregud, båda två är säkert åtalbara, att de inte tänker på det??

2006-12-09 18:13:54

Lina

Och jag som skulle till att sätta ut just en sån annons på Blocket. Kanske inte, ändå...

2006-12-10 17:16:00


Info
Namn
Kicki
Född
-
Hemstad
Nkp
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2003-02-13
Antal texter
803
Övrigt
Valspråk

Never underestimate the power of human stupidity

Utmärkelser
  • Hypodeas jultävling 2005
  • Lövtävlingen 2006
  • Lövtävlingen 2007