Nuffink

Corn 2006-11-29 18:54 (1 kommentar)
Idag kände jag mig som en trashig åttitalschica, eller kanske Cyndi Lauper. Det var inte riktigt meningen, jag menar, jag hade bara min vanliga kjol och nylonstrumpor, men på med en snortajt sjuttitalsskinnjacka, en röd sjal, ett par grön- och svartrandiga torgvantar och ett par fina Dr Martens ovanpå alltihop så blev det ganska galet.

Jag har gjort roliga saker som att köpa glass och höga milkshake-glas på fot, sen arrangerade jag snygg glass med cocktailbär och chokladsås, samt agerade fotoassistent. Kul kul. Sen har jag lekt i inDesign, åkt runt i storjeepen, hämtat barn på dagis. På radion var det en sketch om några som hette Johnny, och min 2,5-åring lyssnade noga och sa sen "heter du Johnny mamma?". Nej, sa ju jag. "Du heter Johnny Cash!" sa han då. Sen sa han att Johnny Cash har en katt i rumpan.

I övrigt är det här en mycket viktig dag eftersom Little Britain säsong 2 släpps på dvd här. Tyvärr är mitt konto alltför tomt men det känns fint ändå, att den är släppt.

Och så har jag fått en avi om mitt paket från eleven.se. Det enda jag funderar på är hur en liten eyeliner och en pensel tillsammans kan bilda ett paket som väger 1,2 kg? Det måste vara välemballerat som fan eller så får man ett sexpack ölglas på köpet. Eller nåt.

För övrigt youtubar jag på "feuding banjos" och ser den grymma banjo-gitarr-scenen från "Den sista färden" (Deliverance) gång på gång. Grym scen. Alla måste titta.

Peppar

Å, Little Britain, Little Britain! Jag vill ha!

Och fina tvååthalvtåringen som lyssnar så noga på radiosketcher!

2006-11-29 20:51:35


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.