Stockholm tur o retur

AnnA 2006-11-08 21:36 (1 kommentar)
Hej å hå, vad tiden flyger iväg när man åker bort. Tåget upp var en upplevelse, och ner en annan vill jag lova. Vid uppresan fann en 70 årig dam och en 40 årig man varandra. De tjattrade oavbrutet i 3½ timme! Vi fick höra allt från hennes mäklarkarriär, makes död till hans fingeroperation och hur lättlurade vi är med pengar. Däremellan smaskade de på vingummi :)

Väl uppe rusade tiden. Fint hotell, skön säng, mumsig frukost och total korvstoppning av information hela dagen. Åter på Centralen strax efter klockan 17 och jag hinner med en hamburgare och sniffa goda dofter på Lush.

Resan ner börjar bra, ingen sitter brevid. Skönt för jag är trött. Ha, i sista stund dimper en rökstinkande 25 åring ner. Genomförkyld.
I 3½ timme fick jag denna gång lyssna på hur han satt och snorade. Herregud, jag ville bara vråla - Gå och snyt dig för he.. Men det gjorde jag förståss inte.

Hemma hos särbon orkade jag bara inte ta Lillebror och åka hem. Klockan var närmare 23.30. Stöp i säng och sov som en stock.
Åkte hem imorse och sen direkt till jobbet.

Idag har jag försökt beta av högarna, och samtidigt jobba med det jag lärde mig på kursen, om det nya växelsystemet. Den skall från och med måndag skötas via mobil och dator, istället för traditionell telefonväxel.

Och nu ska jag smälla igen locket och soovaa.
Natti natti

Skylla

Vilket sött par, de vinegumsnaskande :)

2006-11-09 09:26:40


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007