Själatrött

kicko 2006-10-31 09:19 (2 kommentarer)
Igår var en grinig dag - flera av mina kollegor var precis som jag oförklarligt olustiga och griniga - men dan tog slut ändå och jag hann t.o.m att färdigställa vad jag hoppas är den sista tjänsten till vår deadline (att programmeraren inte hinner klart är förvisso synd - han skulle fått grafiken för nån vecka sen).
Idag tillåter jag mig att vara själatrött. Både min kropp och mitt sinne är utmattade. Jag är urlakad. Jag bestämde mig helt enkelt för att jobba hemma idag och med lite tur blir det lite jobbat oxå, den där bloggen jag ansvarar för att fixa ska finnas för demonstration på torsdag.

Fjant är sjuk - hon är hängig och långsam och igår såg hon ut att ha början till snedskalle så jag började medicinera henne med det som finns kvar sen SCSI och Trill (snälla, inte en råttdöd till den här hösten, det är för mycket! Inte vackra tjocka Fjant oxå!) och måste antingen ringa veterinären idag eller åka dit i eftermiddag när det är drop-in, för medicinen räcker inte till en hel omgång. Jag fattar det inte - mina råttor har aldrig blivit sjuka tidigare, och nu så många på kort tid... samtidigt som det här känns för långt efter för att vara samma som Trill och SCSI. Jävla skit är det i alla fall - och bäbisar som ska komma till helgen och allt? Blä.

Efterlyses: saker som GER energi.

Bonita

Vänner. Kramar. Godis. Sömn. Bra musik. Bra foton. Bra filmer.... mera?

2006-10-31 09:22:09

Vicky

Men nej! Inte Fjant! Skickar hur mycket positiva energibomber som helst!!

2006-10-31 11:16:36


Info
Namn
Kicki
Född
-
Hemstad
Nkp
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2003-02-13
Antal texter
803
Övrigt
Valspråk

Never underestimate the power of human stupidity

Utmärkelser
  • Hypodeas jultävling 2005
  • Lövtävlingen 2006
  • Lövtävlingen 2007